Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en yönlü yükselmek politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

 Mimarinın müşterek merdivenlerinin yangın ve diğer müstacel hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzen sebebiyle kapı tek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Fakat kullanıcı nüshası 50 kişhayır güzeşte katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının korunmuş olması gerekir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik için yeğleme edilir.

En yarar ve nitelikli yangın kapısı fiyatları dâhilin spesiyalist kadroya sahip firmamız ile iletişime geçiniz.

Yangın yahut ivedili mevki vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi sinein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın kapıları kullanma vadiına bakarak, rengine gereğince evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan prototip sınıflandırması adidaki gibidir

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari binası özellikle çıkmak üzere yararlanma amacına ve kullanan eş sayısına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda birkötü insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kızılışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın baplarının üretim amacı anatomi katkısızlığını yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe Yangın Çıkış Kapısı ehil olması zımnında yangın anında insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya sahih ve kolay açılabilen mimariya sahiptir.

Yangın kapıları rastgele bir pres veya aşiyan sahibi midein harika bir yatırımdır çünkü çok muvafık maliyetlidirler; uygun korumaya mevla olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız muhtevain binanızın yangın korumasının akim evetğu biricik bir örnek yeterlidir!

Katıcı malzeme ciğerermeyen ve kenarıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, taçıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, kez sprey ve benzeri gayrı otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Çerezlerin topladığı veri anonim hale getirilmiş olabilir ve özge genel ağ siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Neredeyse tüm genel ağ siteleri üzere, tığ bile sitelerimizde anlayışlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do derece want that we track your visist to our kent you emanet disable tracking in your browser here:

Report this wiki page